År 2006

Juridikprofessor Reinhold Fahlbeck varnar för homosexuella äktenskap: "Det kommer att innebära att två typer av äktenskap kommer att införas. Detta leder till splittring i samhället och det är inte förnuftigt.

Riksåklagaren överklagar den friande domen för hets mot folkgrupp där hänvisning skedde till det uppmärksammade Åke Green-fallet. Dagen 060110.

Professor i juridik: Det är inte förnuftigt att bejaka homosexuella äktenskap. Det kommer att leda till en splittring i samhället. Det kommer innebära två typer av äktenskap eftersom kyrkorna inte kommer att acceptera homosexuella vigslar. Detta leder till splittring i samhället och det är inte förnuftigt. Världen idag 060111.

Kd-riksdagsmannen och kyrklige ledaren för lestadianerna Erling Wälivaara i Norrbotten uttalar sig om homosexuella företeelser. Han får kritik för sin liknelse. Sveriges Radio 060111.
Kommentar: Kritikerna har helt rätt att enligt svensk lag så kan man inte jämföra homosexualitet (icke brottslig handling) med kleptomani eller pyromani (brottslig handling), men nu är det ju faktiskt hur Gud ser på saken som Wälivaara vill belysa. "Han anser inte att det är rätt", säger Erling Wälivaara. Kan någon kritiker motbevisa det? Har inte Wälivaara rätt att som kyrklig ledare kunna tala om det? Och även som privatperson? En riksdagsman måste väl också kunna få säga det?

Norsk pastor anmäld för homohets. Samma dag som Åke Green blev frikänd för homohets i Högsta domstolen anmäldes pastor Jan-Aage Torp för hets mot homosexuella i Norge. Anledningen var att han i en norsk radiodebatt fått frågan om han var enig med Åke Green om att homofili är en cancersvulst på samhällskroppen. På detta svarade Torp ja. Kan detta ja på en fråga vara hets mot folkgrupp? För att få svar på detta hoppas nu Landsföreningen för Lesbiske og Homofile, som anmält pastorn, att fallet med pastor Torp är ett lämpligt pilotfall för det norska rättsväsendet. (Trons Värld 060112)

20-tal kristna organisationer på Island protesterar mot ett lagförslag om homosexuella rättigheter som är under behandling i alltinget. De betecknar lagförslaget som ”löjligt” och ett avsteg från kristna normer. Dagen 060123.

Paul Cameron: ”Gifta” homosexuella lever i genomsnitt 20 år mindre än gifta heterosexuella. Den kortare livslängden gäller både män och kvinnor. Homosexuella män löper till exempel 20 gånger högre risk för ändtarmscancer. Världen idag 060123.

RFSL kritiserar Cameron... ... men kan inte "på rak arm" säga vilka grunderna skulle vara. Världen idag 060123.

Två män fick fyra år och sex månader för brandattentat mot RFSL i Piteå. Svenska Dagbladet 060131.

"Phineas prästerskap" hotar homosexuella med bibelord. Aftonbladet 060201.
Kommentar: Sjukt. Hur kan man kalla denna nazistinfluerade grupp för kristen?

Insider och Kristen Vetenskap

Prästen Lars Gårdfeldt (som levt tillsammans med sin man i 20 år) var med i TV3:s program Insider den 2/2 2006. Präster som inte vill välsigna homosexuella partnerskap kallade han för "människor som är hatiska"!

TV-programmets rubrik var "Kristna fundamentalister mobiliserar mot de homosexuella". Och naturligtvis tog programmets redaktör Robert Achberg med paradhomohataren Fred Phelps som exempel. Detta var "ett slag under bältet" eftersom ingen vettig kristen människa i Sverige försvarar den token. Ett annat malplacerat exempel på kristna fundamentalister var reportaget om "Kristen Vetenskap" som skulle hjälpa en person att ändra sin homosexuella läggning till heterosexuell. Ett fingerat exempel för övrigt eftersom personen i fråga inte var homosexuell.

Men Kristen Vetenskap är inte alls en kristen rörelse, det hade inte Achberg kunskap om! Kristen Vetenskap tror varken på någon himmel eller något helvete. Frälst blir man genom kunskapen om Gud eller genom att förstå Guds tankar. Att Jesus Kristus dog på Golgata har egentligen inte så stor betydelse, han var endast ett gott exempel. Att han någonsin skall komma tillbaka är helt meningslöst! I anslutning till Bibeln läser man "Science and Health" som ska ge nyckeln till Skriften! Den är skriven av rörelsens grundare Mary Baker Eddy.

Programmet var dock inte helt oseriöst eftersom flera kristna företrädare fick komma till tals och ge sina synpunkter, bland andra Åke Green.


Hoten mot homo-kändisar utreds igen. ”Bibelcitat gör inte hot mot homosexuella lagliga” Aftonbladet 060214.

Moskva förbjuder homosexuell parad. Stormuftin Talgat Tadzjuddin, officiell ledare för Rysslands muslimer: Homosexuella kan göra vad de vill hemma "men om de går ur på gatan så bör de pryglas". Expressen 060216.

Studentprästen Dag Sandahl kan få sparken efter uttalande om homosexuella. Sandahl säger bland annat att homosexualitet är en människas sexualitet som gått fel. Dagens Nyheter 060217.

Världen idag: HomO klarar inte mångfald. Världen idag 060222.

Gayrörelsens ikon Alexander Bard "vill ha mer ondska, dört, skvaller, förtal". Dagens Nyheter 060222.

Rysslands religioner förenas i kampen mot homosexuella. Stormuftin Talgat Tadzjuddin i en Moskvatidning: "Företrädare för sexuella minoriteter kan göra vad de vill, men bara hemma eller på något gömställe i mörker. Om de går ut på gatan så bör de bli slagna, helt enkelt. Alla normala människor skulle göra detta."Kyrkans Tidning 060224.

Kelly Boggs: "Abortion in the United States is about the right of a woman –- or teenage girl in too many cases –- to choose to have sex without any regard for the “negative” repercussion of pregnancy."
"I have never witnessed a pro-abortion rally that did not have a strong presence of homosexual activists participating. What do homosexual activists have in common with pro-abortion activists? “Gay” activists seek to legitimize homosexual behavior by promoting a view of sexuality that is completely severed from procreation." BP News 060224.

RFSL ungdom tilldelar sitt ungdomspris till skolminister Ibrahim Baylan för att han envetet arbetat för att synliggöra hbt-ungdomar. (Tilläggas kan att han också envetet arbetar för att kristna friskolor ska bort. Att kristna ungdomar hamnar i ett utanförskap bryr han sig inte om.)

RFSL Ungdom har haft kongress helgen 4-5 mars 2006 i Uppsala. Som vanligt KRÄVER de att riksdagspartierna ska lyfta fram HBT-frågorna. De menar också att det åligger riksdagspartierna i det framtida politiska arbetet att ta sitt ansvar för HBT-ungdomars hälsa och livssituation. De lyfter också fram "att den psykiska ohälsan är betydligt mer utbredd bland HBT-personer än den övriga befolkningen och även när det gäller självmordsförsök är frekvensen avsevärt högre." Ingenting sägs dock om att den homosexuella livsstilen i sig kan vara en grund i detta orsakssammanhanget som inte riksdagen kan påverka. De uppmanar också alla skolor att avstå från att hålla skolavslutningen i kyrkor där aktiva präster undertecknat prästdeklarationen, uppropet mot välsignelse av samkönade par. Att dessa präster kan ha denna uppfattningen kallar RFSL Ungdom för ett "legitimerat" hat mot homosexuella. Att prästerna kan ha ett samvete grundat på vad som står i deras högstes arbetsgivares grunddokument "Bibeln" som grund för sitt ställningstagande bryr sig inte RFSL Ungdom om.

Kändisar i upprop mot homovigslar i kyrkan. RFSL:s ordförande Sören Andersson: "Jag tycker väldigt illa om den här gruppen av människor." Aftonbladet 060310.

En skolpastor i Göteborg har stängts av från sin skola. Orsaken är att han undertecknat uppropet mot Svenska kyrkans välsignelseakt. (Trots att han aldrig tyckt illa om homosexuella!!!)Dagen 060314.

Israelisk rabbin: Utbrottet av fågelinfluensa i Israel är en följd av "Guds vrede" över homoäktenskap. Dagens Nyheter 060321.

Dag Sandahl tvingades sluta som studentpräst på Kalmar högskola på grund av att han uttalade sig om studentpräst. Dag Sandahl: "Jag har inte blivit påhoppad för att jag citerade Paulus utan för att jag nämnde orsaker till homosexualitet som står i Nationalencyklopedin." Kyrkans Tidning 060327.

Florida 'gay marriage' suit withdrawn; eight states face similar suits. BP News 060327.

HD sänker skadestånd till lesbisk kvinna som på en restaurang pussades med sin dåvarande flickvän. Dagens Nyheter 060328.

Sverige 2006: Kammarrätten i Sundsvall ger en person som är dömd till ett grovt sexualbrott och 8 års fängelse rätt till att inneha porrtidningar samtidigt som han går på terapi för sina sexbrott!

Vägrade sälja valp till lesbiskt par - döms att betala ett skadestånd på 20.000 kronor till den lesbiska kvinnan och därutöver rättegångskostnaderna. Dagens Nyheter 060330.

Bordellhärvan på 1970-talet

Världen idag granskar 1970-talets sexskandaler inom regering och riksdag - Olof Palme, Lennart Geijer, Torbjörn Fälldin och Olof Johansson, vad hade de gemensamt? Jo, de var enligt vittnesuppgifter kunder på bordeller där småflickor utnyttjades. De personer som i regering och riksdag skulle stifta lagar och driva moralfrågor.

Olof Palme var involverad i 1970-talets bordellhärva. Världen idag 060331.
Säpochef bekräftar Palmes och Fälldins roller. Världen idag 060331.
I sin bok om Bordellhärvan vågade Deanne Rauscher inte ta med uppgiften att det var Olof Palme som pekades ut av minderåriga flickor. Världen idag 060331.
Lotteririksdag tvingade fram budgetsamarbete. Prostituerade deltog när socialdemokrater och centerpolitiker skulle göra upp. Världen idag 060331.
Peter Bratt: Olof Palmes lögn var helsvart. Världen idag 060403.
Bordellhärvan blev till att börja med Geijeraffären, som därefter blev ingenting. Världen idag 060403.
Ebbe Carlsson och Hans Holmér: De var regeringens mörkläggare. Världen idag 060403.
Carin Stenström: Sanningen måste upp på bordet. Världen idag 060403.

Alla tiger om vilka politiker som köpte sex av småflickor. Aftonbladet 050628.
Kommentar: Är det att undra på varför moralen ser ut som den gör?
Varför säger inte media allt om Bordellhärvan? Världen idag 060531.
Bordellaffären måste redovisas. Världen idag 060531.
”Ingen journalist vågar berätta hela sanningen”. Världen idag 060607.
Aftonbladet vill inte kommentera namnpublicering. Världen idag 060607.
Småflickorna får inte komma till tals i grävartidning. Föreningen Grävande Journalisters medlemstidning Scoop följer upp artiklarna men står själva för en vulgär sexsyn. Världen idag 060607. Seriös granskning av Scoop?
Aftonbladet vill inte kommentera namnpublicering. Världen idag 060607.
Nu stämmer hon den svenska staten. Karin var 14 år när hon utnyttjades i Bordellhärvan. Världen idag 060609.
Världen idag: Utred bordellhärvan. Världen idag 060609.


Equipping Pastors, Laity for Ministry to Homsexuals. Crosswalk 060404.

Sex i media påverkar ungdomar. Tonåringar mellan 12 och 14 år som konsumerar mycket media med sexuellt innehåll (konversationer, anspelningar och liknande), får en tidigare sexdebut, visar en studie. Sannolikheten att de har sex innan de fyller 16 år är 2,2 gånger högre än för dem som konsumerar mindre media med sexuellt innehåll. Svenska Dagbladet 060405.

Skolverket är kristofobiskt. Christian Sandblom, socialdemokrat: "Det verkar inte finnas något farligare än kristen påverkan; det är mycket värre än fågelinfluensan." Detta uttalandet har inte med sex att göra från hennes sida men visar hur utvecklingen är i samhället. Det är på alla plan som kristendomens värden får stryk. Skolpastor får inte ha vissa åsikter. Och elever får inte erhålla konfirmandundervisning på skoltid. Kyrkans tidning 0604406.

Det är intolerant att utestänga skolpastorn. Är inte skolledningen lika skyldig till diskriminering när de väljer att förbjuda skolpastorns närvaro på skolan utan att ens föra samtal med den berörda personen, frågar Daniel Yalin. Dagen 060406.

Röda Korsets unga sprider klyschor om diskriminering när de kritiserar uppropet Bevara Äktenskapet och ser det om ett uttryck för diskriminering av homosexuella. Dagen 060406.

Bara en av sju vill modernisera äktenskapslagen och bara ha borgerlig vigsel. Dagens Nyheter 060410.

Skilsmässa har negativ effekt på barnen. Barn med skilda föräldrar har ökad risk för ångest och depression, visar ny forskning. Undersökningen tyder också på att skilsmässa är ”smittsam”. Dagen Norge 060411.

Australia's Prime Minister Will Not Allow the Institution of Marriage to be "Undermined". Open Heaven 060404.

Ja till homoadoptioner i Belgien. Dagen 060420.

Hönan blev GALen. Förvandlades till tupp. Aftonbladet 060420.

Göteborgsprästerna Lars Arnell och Lars Gårdfeldt har gift sig i Toronto i Kanada. Kyrkans Tidning 060421.

Var tionde 18-årig kille ser på porr varje dag. Porrkonsumtionen är ett symtom på att pojkarna mår dåligt. Dagens Nyheter 060425.

Leif Liljeströms nätsajt Bibeltemplet på väg att tas upp i Hovrätten. Dagens Nyheter 060426.

Research Shows Early Porn Exposure Has Lasting Effects. AgapePress reports that recent studies confirming the corruptive impact of pornography on people revealed a growing concern among both secularists and Christians regarding its effect on children, especially if they are exposed at an early age. Author Peter Stock addressed the concern in a document titled "The Harmful Effects on Children of Exposure to Pornography," in which he noted that viewing pornography distorts the sexual development of children and adolescents. Not only does it give an inadequate perspective of human sexuality, it dehumanizes women. "This possibly violent, very degrading image or depiction of sexuality becomes the normal depiction of sexuality in the child's mind," said Daniel Weiss of Focus on the Family Action. Even if the exposure is accidental, research shows that it can warp a child's understanding of sexuality. The twisted view follows them through life, and creates a plethora of problems along the way. Experts associate early exposure to pornography with an increase in teen pregnancy, abuse, drug and alcohol abuse, and relationship problems. According to researcher Dr. Jeffrey Satinover, these problems surface when external beauty fades after years of marriage. (Religion Today 060426)

Präst polisanmäld för hets mot folkgrupp. Prästen själv säger att han inte nämnde något om homosexuella. Är polisanmälan ett tecken på den ökande kristofobin inom homorörelsen? Dagens Nyheter 060502.

Sverige: Antalet polisanmälda misshandels- sexualbrott mot barn under 15 år har ökat med 60 procent mellan 1994 och 2004. Dagens Nyheter 060511.

Centerns ungdomsförbund vill ha månggifte! "Staten ska inte moralisera över vem man bor med", säger centerns ungdomsförbunds vice ordförande Sofia Karlsson. Kyrkans Tidning 060516.

KDU-fobi i RFSL. Aftonbladet 060516.

JK: Lagen om hets mot homosexuella bör skrivas om. Den ger intryck av att ge ett starkare skydd än vad den gör. Svenska Dagbladet 060516.

Omoralen ökar i Sverige. Allt fler har tillfälliga sexuella relationer som inte hör ihop med kärlek. "Ungdomarna lever i dag i en värld med intryck från såpoperor och förbjudna internetsidor med pornografi. Detta tillsammans med en ökad alkoholkonsumtion leder till en osäkerhet kring vad som är normalt eller inte. Jag är allvarligt orolig för hur nästa generation ska klara att hantera sin sexualitet om vi inte uppmärksammar denna utveckling", kommenterar Kristina Ramstedt, avdelningschef för levnadsvanor på Statens folkhälsoinstitut. Dagens Nyheter 060517.

Ungdomars ohälsa ökar dramatiskt. Dagen 060517.

Hovrätten för västra Sverige mildrade straffet till en månads fängelse, för den Stenungsundsbo som dömts för medhjälp till hets mot folkgrupp. Dagen 060518.
Sören Andersson, förbundsordförande för RFSL: "Vi ser positivt på den fällande domen i dag i hovrätten för västra Sverige. Men samtidigt är vi besvikna att den åtalades egna åsikter inte ansågs vara tillräckligt grova för att fällas."

När vuxenvärlden förklarar allt vara normalt luras unga människor ut på ett sluttande plan. Ledare i Dagen 060518.

Det behöver både synas och höras att det finns en mycket stor opinion som inte köper argumentet, att det inte finns någon skillnad mellan heterosexuell och homosexuell gemenskap. Ledarkrönika i Dagen 060518.

Kenyn Cureton: Stand for marriage. BP News 060519.

Alf B Svensson: Våga vägleda ungdomar om sex. Dagen 050623.

Homosexual groups target America's schools. BP News 050626.

Aids-viruset spårat till schimpanser, en jägare kan ha fått ett apbett. Aftonbladet 050626.

Upp mot 100 personer greps under en gayparad i Moskva som förbjudits av myndigheterna. Dagens Nyheter 050627.

Lesbiska skiljer sig oftare än andra. Ett av tre lesbiska par skiljer sig inom sex år efter giftermålet. Bögar är inte lika snabba på att ta ut skilsmässa (ett av fem). Mest uthålliga: heterosexuella äktenskap (ett av åtta). Aftonbladet 050628.

HD behandlade flygbladen inne på skola i Söderhamn år 2004. På flygbladen stod att homosexualitet verkar "nedbrytande på folkkroppen", att det är en sexuell avart, och att homosexuella verkar för ett mildrande av inställningen till pedofili. Dagens Nyheter 050630.


Dagens artikelserie om sexualiseringen inom ungdomskulturen

13-åringar fick komma in på ”playboyfest” i kommunens lokaler. Johan, 13 är: "Det är jättebra att tjejerna nästan inte har något på sig alls. De är det de är till för och de vill ju själva klä sig så där. Vi killar tycker också om det, så alla är nöjda" och hans kompisar håller med. Dagen 060530.

”Vakterna bryr sig inte och lättklädda tjejer lockar killar”. Dagen 060530.

Hyrde ut lokalen och skrev upp på gästlistan – men ”kände inte till” temat och ”kommer inte ihåg” vem som hyrde. Dagen 060530.

Polisen: Många tjejer förstår inte vilka risker de utsätter sig för. Dagen 060530.

Lidingö kommun: Ibland drar det iväg – och det har det tydligen gjort nu. Dagen 060530.

Psykologen Eva Rusz varnar för ökad sexualisering i samhället som leder till olyckliga människor. Dagen 060531.

Helén Jaktlund: ”Just utsattheten och sexualiseringen har blivit så tydlig det senaste året”. Dagen 060531.

Den ökade sexualiseringen i samhället påverkar också ungdomarna i kyrkorna. Ungdomspastor: Kyrkorna måste ge sina ungdomar bättre undervisning. Dagen 060601.

Församlingarna måste ta ansvar och möta den nöd som finns. Polis: Om vi inte gör något kommer det här gå åt skogen. Dagen 060601.

Socialminister Berit Andnor är bekymrad: Min uppfattning är att utvecklingen gått åt fel håll och att vi nu måste hitta en stark motkraft mot detta. Dagen 060602.

Jämställdhetsarbetare i Sundsvall: Föräldrar och vuxna måste börja reagera. Dagen 060602.


Världen idag berättar om trakasserierna mot homosexuellt.com

Företagare gjorde stora förluster efter hatkampanj. Med hot och trakasserier har en företagare i södra Sverige tillfogats stora skador av personer inom homorörelsen. En TT-journalist som är aktiv i RFSL har på sin personliga hemsida lagt ut personliga uppgifter om familjen och bilder på den villa där företagaren och hans familj bor. Världen idag 060529.

Företagaren berättar: ”TT-journalist skadade mig och mitt företag”. En av de hemsidor där IT-företagaren hängts ut med personuppgifter drivs av TT- journalisten Håkan Okonofua. Okonofua är så kallad inhoppare och anlitas av TT vid behov.Världen idag 060529.

Ledare: Den militanta gayrörelsen. Världen idag 060529.

Överåklagare Sven-Erik Alhem vill att hoten mot företagaren ska utredas. Världen idag 060531.

Präst inblandad av bojkott mot företagare. Världen idag 060531.

Bakgrund i åtalet mot Bo-Elof Hansson. Världen idag 060531.


Pedofiler i Holland bildar ett politiskt parti. Dagen 060531.
Kommentar: Om syndens människor får fritt utrymme finns det inga gränser för vart det hela barkar. Holland är ett föregångland för den friheten och här ser vi konsekvenserna.

Gayfestival orsakar nytt bråk i Jerusalem. Dagen 060601.

Bush vill förbjuda homoäktenskap. Istället fastslås att äktenskap bara är ett förbund för en man och en kvinna. Nra Bush! Det märks att den som skrev detta på Aftonbladets redaktion inte gillar Bush åsikt i frågan. Aftonbladet 060603.

Gayfestival orsakar nytt bråk i Jerusalem. Dagen 060601.

Scholars: ‘Gay marriage’ will cause church-state clashes. BP Nrew 060602.

The Senate rejected a constitutional amendment to ban same-sex marriage. The 49-48 tally was 11 short of the 60 needed . WorldNetDaily 060607.

Senaten stjälpte försöket att stoppa homovigslar. George W Bushs lagförslag stoppades. Dagen 060608.

Frågan om homovigslar delar världen. Dagen 060608.

Marriage amendment fails again in Senate; conservatives say politicians 'out of step'. BP News 060607.

How senators voted on the marriage amendment. BP News 060607.

Alabama becomes 20th state to pass marriage amendment. BP News 060607.

Kanada vill ompröva homoäktenskapslag. Världen idag 060614.

Frankrike sade nej - för barnens bästa. Världen idag 060614.

Christian Activists Shouted Down, Threatened at Philly's Homosexual Rally. Agape Press 060622.

0,67 procent homosexuella

Under år 2005 gifte sig 88762 personer. Samtidigt registrerade sig 593 i Sverige bokförda personer sig för registrerade homosexuella partnerskap (244 män och 349 kvinnor). De betyder att de homosexuella paren var 0,67 procent av de heterosexuella.Det speglar också förhållandet mellan antalet heterosexuella och antalet homosexuella och den obalans som den lilla gruppen homosexuella ges i utrymmet i medierna för sina frågor.

En heterosexuell parrelation är inte längre en självklarhet, visar en ny rapport från Statens folkhälsoinstitut. En ökning av tillfälliga kontakter och fler livspartner är ytterligare en ny attityd. Förändringen är störst bland flickor. Och en ökande grupp unga kopplar inte självklart samman sexualitet med kärlek. Ungdomarna lever i dag i en värld med intryck från såpoperor och förbjudna internetsidor med pornografi. Kristina Ramstedt, avdelningschef för levnadsvanor på Statens folkhälsoinstitut: Jag är allvarligt orolig för hur nästa generation ska klara att hantera sin sexualitet om vi inte uppmärksammar denna utveckling.

Antalet sexövergrepp mot barn har fördubblats på 15 år. Men på varje övergrepp går fem som inte upptäcks. Dagens Nyheter 060702.

New York high court refuses to legalize 'gay marriage'; conservatives applaud ruling. BP News 060706.

Georgia Supreme Court reinstates marriage amendment. BP News 060706.

Delseger för motståndare till homoäktenskap i USA. Dagen 060712.

Homovänlig baptistförsamling i Oslo uteslöts ur Norska baptistsamfundet. Kyrkans Tidning 060713.

Israel Struggles With Gay Rights Agenda. ICEJ News 060722.

Jerusalem Gay Parade Canceled Again. ICEJ News 060725.

Attacker mot Pridedeltagare i Riga. Homoförespråkare från hela Europa samlades i Riga. Dagens Nyheter 060722.

HomO hotar ställa Umeå kommun inför rätta efter kd-reservetion mot homoadoptioner. Dagen 060725.

Högsta domstolen i delstaten Washington: Lagen som säger att ett äktenskap endast är något för en kvinna och en man bryter inte mot USA:s konstitution. Dagen 060728. BP News 060726.

Esbjörn Eriksson tycker att det är tråkigt att Göran Hägglund ställer upp på Pride-festivalen: Göran Hägglund, du kan med högburet huvud vända ryggen åt allt som har med Pride-festivalen att göra. Dagen 060728.

Två före detta homosexuella: Efter en total förvandling gifte de sig med varandra. Världen idag 060731.

RFSLs lista på hur riksdagsledamöter stöder de homosexuellas "rättigheter". Aftonbladet 060731.

A M O S O - Avslöjande av myter om sexuell orientering.

Erika Cyrillus Olsson: Pridefestivalen sprider en falsk verklighetsbild. Dagen 060801.

Dennis Brinkeback: Bilden av hatbrott fel – de flesta är inte riktade mot homosexuella. Dagen 060803.

Jan Guillou hånade Carola och pastor Gren på invigningen av Pridefestivalen. Expressen 060803.

RFSL ger pris för vad man anser vara bästa och sämsta insats för homorörelsen. Rosa tisteln tilldelades Högsta domstolen för ”den godtycklighet Högsta domstolen uppvisar när de väljer fälla nynazister för hets men inte pingstpastor Åke Green”. Regnbågspriset för bästa insats tilldelades ledarskribenten på Aftonbladet Åsa Petersen.

Företrädare för RFSU oroade för det kristna inflytandet. Världen idag 060804.


Hans-Göran Björk: Välkomna förändringsvindar. Världen idag 060804.

Kd mot strömmen på Pridefestivalen. Världen idag 060804.

Både Lars Leijonborg och Maud Olofsson ställer sig i skaran som förråder äktenskapslagstiftningen. Nils Lundgren tycker att det var okej att låta en sjuårig son gå till skolan klädd i kjol. Dagen 060804.

Man våldtagen i Västertorp. Dagens Nyheter 060805.

Stort porrmotstånd bland unga. Dagens Nyheter 060813.

Ex-homosexuals protest The American Psychological Association's position on homosexuality. Alan Chambers, president of Exodus International, a ministry to homosexuals and ex-homosexuals: The fact of the matter is that there are tens of thousands of men and women just like me who have overcome homosexuality. BP News 060814.

Om man upplevt splittring själv i sin barndom värderar man familjen mer. Dagen 060816.

Transsexuell 49-årig man fick inte heta Susanne. Expressen 060822.

Får HomO som han vill ska inte bara hets, utan även ”felaktiga åsikter” påtvingas tystnad. Dagen 060823.

”Märkligt av Homo” tycker Umeå kommun. Dagen 060825.

Elise Claeson om det svenska samhället: Att prioritera barnen är att prioritera fel. Men bara för kvinnor. Det finns nämligen inga mansfällor. Pappor som vill vara mammor är elitens hjältar. Svenska Dagbladet 060624.
Elise Claeson: Kvinnor är biologiskt skapade för att bli mödrar. Moderligheten är en av våra starkaste drifter, men den förnekas i dag. Aftonbladet 060603.
Var fjärde mamma sjukskriver sig för att hinna med. Aftonbladet 050530.

Do Homosexuals Really Want to Get Married? Agape Press 060728.

Sexually charged music directly impacts teenage sexual habits, new study says. The teens who listened to sexually degrading music - by such artists as rappers Lil' Kim and Ja Rule - were "more likely … to initiate intercourse and other sexual activities." Listening to degrading music can have a significant negative impact on teens, the study said. BP News 060808.

RFSL Ungdom har tillsammans med Forum för levande historia tagit fram metodmaterialet “BRYT!”. Detta material fokuserar på heteronormen som RFSL Ungdom hävdar har sexistiska utgångspunkter och kopplingar till rasism.

Kalifornien: Kritik mot homosexualitet kan förbjudas. Världen idag 060825.

Will South Africa join Canada, Spain, Belgium and the Netherlands as the only nations to recognize "marriage" between homosexuals. The U.S. state of Massachusetts also recognizes "gay marriage." BP News 060825.

Schwartzenegger lade INTE in sitt veto. Religions- och yttrandefriheten inskränks i Kalifornien. De skolor som inte tillåter homo-, bi- och transexuellt leverne och aktiviteter eller vill medverka till detta kan komma att straffas genom indragna offentliga bidrag. Beslutet möter stark kritik från flera organisationer som protesterat mot de föreslagna lagändringarna. (Världen idag 060901).

Ingångna partnerskap ska bli till äktenskap. Regeringens utredare föreslår könsneutral lagstiftning men att kyrkorna behåller vigselrätt. Dagen 060825.

Svenska Dagbladet ställer 060825 frågan: Tycker du att gaypar ska få gifta sig i kyrkan?
36,5% (2191 röster) svarar Ja. 63,5% (3806 röster) svarar Nej.

Över 50 000 underskrifter när ”Bevara Äktenskapet” uppvaktar regeringen. Totalt med de som tidigare inlämnats till lagutskottet är antalet underskrifter över 80 000. Dagen 060825.

Ministrarna nobbade namnlistor när regeringen uppvaktades. Dagen 060826.

52 000 namnunderskrifter lämnades över till regeringen i en första överlämning. En fråga om att delta vid utfrågningen om synen på äktenskap hade gått ut till samtliga riksdagspartier, men alla utom kristdemokraterna avböjde att medverka. Världen idag 060828.

Äktenskapets bevarande - valfrågan (nästan) ingen vill kännas vid. Världen idag 060828.

Hur många personer samlades vid Mynttorget när Bevara äktenskapet överlämnade sina namnunderskrifter? DN (Tove Nandorf) skriver "dryga femtiotalet åhörare". Dagen skriver "omkring 300 personer" och Världen idag skriver "över 300 personer".

Miljöpartiet vill straffa EU-länder som är homokritiska. Världen idag 060830.

Elina Linne (v) konstaterar i en riksdagsfråga att ohälsan är högre bland HBT-personer än i övriga befolkningen.

Washington court asked to rehear 'gay marriage' case. BP News 060901.

Ghanaian gay conference banned. Information Minister Kwamena Bartels said as homosexuality was illegal in Ghana the gathering was not permitted.BBC News 060901.

Christians Who Voted for Schwarzenegger Now Paying the Price. Crosswalk 060905.

Christian faces court over 'offensive' gay festival leaflets. Christian Consern for our Nation 060906.

How Britain is turning Christianity into a crime. melainephillips 060907.

Åke Green på rundresa i Storbritannien. Världen idag 060908.

17-årig pojke våldtagen i Malmö. Dagens Nyheter 060911.

Sverker Åström leder bög-tv. Dagens Nyheter 060912.

De familjepolitiska experimenten i Sverige. Del 1. Världen idag 060912.

Oralsex är en cancerfara. Aftonbladet 060913. Expressen 060913.

Perversa svenskar åker till Danmark och har djursex. Expressen 060914.

Riksdagsmannen Jan Emanuel: Sex med djur måste förbjudas. Expressen 060914.

HomO stämmer Umeå kommun. Dagens Nyheter 060915.

Struggling Gays & Lesbians Welcomed; PFOX Reaches Out. "In too many schools, the ex-gay viewpoint is censored or marginalized," many educators act "to exclude some views merely because they disagree with them." christianity.com 060915.

Surveys Reveal Sex Practices of Homosexuals. Two recent surveys of the homosexual community -- one in the U.S. and one in Ireland -- reveal that the homosexual lifestyle continues to be plagued by promiscuity and unsafe sex practices. AgapePress reports that a survey by The Advocate, a homosexual magazine, revealed that promiscuity is a reality among homosexuals. The poll found that 20 percent of homosexuals said they had had 51-300 different sex partners in their lifetime, with an additional 8 percent having had more than 300. Unprotected homosexual sex is also a concern among health professionals. A survey in Ireland by the Gay Men's Health Project found that almost half of homosexuals said they were having unprotected sex. The fact that many homosexuals appear to live their lives in sexual overdrive does not seem to concern leaders in the movement. The Advocate said: "[Homosexuals] have been proud leaders in the sexual revolution that started in the 1960s, and we have rejected attempts by conservatives to demonize that part of who we are." Religion Today 060918.

Var femte niondeklassare tycker att homosexualitet är en sjukdom. Lika många uppger att hiv/aids är ett straff till homosexuella män för ett syndigt leverne. Dagens Nyheter 060921.

Veterinärer misstänker djursex i Sverige. Mörkertalet är stort, men enligt en grov uppskattning baserad på brittisk statistik kan 200-300 svenska djur vara utsatta - varje år. Expressen 060921.

Stor ökning av syfilis. Ansågs utrotad – har fått nytt grepp bland svenskarna. Aftonbladet 060925.

Porrberoendet allt vanligare bland unga kvinnor. Precis som hasch är inkörsporten till tunga droger är det här en väg in till andra former av sexmissbruk. Expressen 060925. Kommentar: Det samhället och media sår får man skörda!

Sexskandal i översta toppskicktet: Generalmajor Tony Stigsson är en säkerhetsrisk genom sitt onormala sexliv. Aftonbladet 060928.

Predikant arresterad i Storbritannien – Delade ut flygblad mot homosexualitet under en festival för homosexuella i Cardiff i Wales. Världenidag 060929.

Samhället blir mer och mer sjukt. Nioårig pojke våldtogs utomhus av 11-åring. Barn får i dag så mycket sex-input från kompisar, föräldrar, tv och internet. De kan inte filtrera informationen utan utagerar. Expressen 061001.

I söderort har man haft barn i åttaårsåldern som våldtagit och förgripit sig sexuellt på andra barn. Expressen 061001.

Landstingen protesterar mot Socialstyrelsens förslag att slopa förbudet för homosexuella män att lämna blod. Dagens Nyheter 061005.

Stephen Bennett, a former homosexual: Homosexual (and heterosexual) molestation of children can and [do] produce future homosexual men and women. Agape Press 061005.

Porren och feminismen kan vara förklaringar till de ökade våldtäkterna. Dagens Nyheter 061009.

Supreme Court declines 'gay marriage' case; suit sought to overturn federal DOMA law. BP News 061011.

Debatten om samkönade äktenskap i USA. BP News.

N.J. court refuses to legalize 'gay marriage,' orders legislature to give couples benefits. BP News 061025.

Rice’s pro-gay comments upset conservatives. BP News 061025.

Domare som besökte bordell får jobbet tillbaka. Det var dåligt omdöme men inget brott. Kammaråklagaren som är förundersökningsledare i bordellhärvan anser dock att han skulle kunna bevisa inför domstol att domaren gjort sig skyldig till brott. Dagens Nyheter 061027. Domaren får 350.000 i ersättning för utebliven lön. Aftonbladet 061028.

Hälsotillståndet blir stadigt sämre i Sverige jämfört med början av 1980-talet. Dagens Nyheter 061031.

Mer promiskuöst beteende i den industrialiserade världen än i Afrika. Svenska Dagbladet 061101.

Kravaller mot planerad internationell gayparad i Jerusalem. Dagen 061103.

Ultraortodoxa judar försöker stoppa gay-paraden i Jerusalem till varje pris. Dagens Nyheter 061107.

Gay Pride event in Jerusalem ends in relative quiet. Jerusalem Post 061110.

Starkt stöd för för äktenskapet i USA. Av 28 delstater som gått till folkomröstning har nu 27 röstat för att äktenskapet ska vara reserverat för man och kvinna. Världen idag 061110.

Francis MacNutt: Can homosexuality be healed? Yes, homosexuality can be healed. By this we mean that someone whose sexual orientation is directed to the same sex, can become a heterosexual through Jesus’ saving power when we pray. We believe this, not only theoretically but we have seen it happen over a period of many years.

South Africa’s parliament passes 'gay marriage' bill. BP News 061114.

South Africa becomes 5th nation to legalize 'gay marriage,' joining Canada, Spain, Belgium and the Netherlands. BP News 061130.

Riksåklagare Fredrik Wersäll vill att Högsta domstolen prövar domen där Leif Liljeström döms till en månads fängelse för ”medhjälp till hets mot folkgrupp”. Dagens Nyheter 061130.

Sjukt igen av Elisabeth Ohlson-Wallin. Fotade en nazistvåldtäkt med 6 kardinaler som tittar på med penisattrapper. Expressen 061206.

Två lesbiska par som vill adoptera sina barn nekas av Norrköpings tingsrätt. Skälet är att de inseminerats i Danmark och spermadonatorerna är anonyma.Detta sker trots att socialnämnd och familjerätt gett klartecken för adoption. Svenska Dagbladet 061219. Aftonbladet 061220. Kommentar: Helt riktigt beslut av tingsrätten.

Elever får skadestånd efter incident på Lärarhögskolan: Kränkande att hävda att "det inte är normalt att vara homosexuell"? Eller att "det inte är något man föds till." Men dessutom hade läraren sagt att "det är äckligt med bögar". Dagen 061219. Kommentar: Här finns tre olika saker som det anmärks på. Ingen har t ex kunnat bevisa att någon föds till att vara homosexuell.

44 procent av EU-invånarna säger ja till homoäktenskap. Mest positiva är holländarna (82 procent), därefter kommer svenskar (71 procent) och danskar (69 procent). Mest negativa är letterna, av dem vill endast 12 procent tillåta homoäktenskap, därefter är greker och polacker de mest negativa. Världenidag 061220.

Pedofiler sprider barnporr på QX forum. De ansvariga för Qruiser, Nordens största hbt-community på internet, underlåter att agera mot pedofilerna, trots upprepade påstötningar. Världen idag 061222.

Homosexrörelsens tydliga koppling till pedofili. De ansvariga för Qruiser, Nordens största hbt-community på internet, underlåter att agera mot pedofilerna, trots upprepade påstötningar. Världen idag 061222.

The boycott of Ford Motor Company is beginning to take effect. In November, Ford sales were down 9.7%. General Motors showed a 6.1% increase during the same month while Chrysler sales were up 4.7%. American Family Association 061227.


Till indexsidan.


Skulle det finnas någonting som är felaktigt eller strider mot gällande lag på denna sidan så var god meddela mig så jag kan ändra på detta i så fall.  E-mail.  


 
Louis Vuitton Outlet michael kors outlet cheap jordans michael kors outlet jordan 3 sport blue Louis Vuitton Outlet louis vuitton outlet louis vuitton outlet beats by dre outlet louis vuitton outlet sport blue 3s louis vuitton outlet louis vuitton outlet jordan 6 sport blue Kate Spade Diaper Bag coach factory outlet louis vuitton outlet cheap air jordan shoes louis vuitton outlet cheap jordan shoes louis vuitton outlet sport blue 3s louis vuitton outlet jordan 6 history of jordan louis vuitton outlet louis vuitton outlet jordan retro 11 louis vuitton outlet louis vuitton outlet cheap jordans louis vuitton outlet Louis Vuitton Outlet louis vuitton outlet louis vuitton purses cheap jordans kate spade outlet new jordans Louis Vuitton Outlet cheap louis vuitton jordan 6 sport blue